Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731187065

Amistoso (Int.) 731187065 Información oficial sobre el partido 731187065 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

F.C Mojón Alineación oficial del equipo 'F.C Mojón' en el partido 1 - 2 BK Zensour Alineación oficial del equipo 'BK Zensour' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C Mojón Alineación oficial del equipo 'F.C Mojón' en el partido 3 - 0 BK Zensour Alineación oficial del equipo 'BK Zensour' en el partido
Tiene mala suerte 3.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Mojón

Goles Goles

  • 108 Minuto 18 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Carlos Cugulls encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Cèsar Payrató només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Rafael Hombau va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Mojón se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Amir Bello va estar a punt d'acabar en gol al minut 31, però el porter visitant Norbert Traun va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Mauro Celayeta del Mojón ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Miguel Ángel Infante Cortés va estar a punt d'avançar els locals al minut 75 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Amir Bello va estar a punt de marcar al minut 89 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

BK Zensour

Goles Goles

  • 164 Minuto 24 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Chris Algreen va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 142 Minuto 76 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Chris Algreen de BKZ va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 2 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ole Boel de BKZ va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 32 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32 de partit, Ole Boel de BKZ va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Harmen-Jan Angevare de BKZ la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.