Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731186726

Amistoso (Int., RC) 731186726 Información oficial sobre el partido 731186726 en Hattrick

30.04.2024 19:20:00

Semapa Alineación oficial del equipo 'Semapa' en el partido 1 - 2 Albrecht Alineación oficial del equipo 'Albrecht' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Semapa Alineación oficial del equipo 'Semapa' en el partido 1 - 3 Albrecht Alineación oficial del equipo 'Albrecht' en el partido
Tiene un resultado normal 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,3 % 6,7 % 72,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Semapa

Goles Goles

  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Juan José Pinilla de Semapa aconseguir un gol al minut 33 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Malan Ilaj va estar a punt de sentenciar el partit al minut 36, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): En Malan Ilaj, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): El jugador local Juan José Pinilla per poc que no incrementa el marcador al minut 73. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Wubbo Laterveer va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80, Alessandro Giaquinto gairebé va marcar per a Semapa des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Juan José Pinilla de Semapa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Johnny Zambruno de Semapa es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alessandro Giaquinto es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Albrecht

Goles Goles

  • 160 Minuto 89 (Gol de falta): Albrecht, al minut 89, van igualar el marcador a 1 - 1 gràcies a un bon llançament de falta de Vladimiro Duca.
  • 173 Minuto 93 (Gol por la derecha): Al minut 93 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Vladimiro Duca que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Levi Voetee de Albrecht, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 7, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Albrecht va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Gigio Fagliani va desviar el xut final de Lennert de Jonge després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 289 Minuto 32 (Ocasión evento especial): Valdo Kaarna va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 32, però no s'esperava que en Gregório Torres, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Josep Maria Puigví va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 289 Minuto 67 (Ocasión evento especial): En Valdo Kaarna va fer una ràpida incursió al minut 67, però en Gregório Torres no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 282 Minuto 99 (Ocasión por la izquierda): Levi Voetee va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 99, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Josep Maria Puigví de Albrecht es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.