Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731186712

Amistoso (Int., RC) 731186712 Información oficial sobre el partido 731186712 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

Atlético Club del Topo Alineación oficial del equipo 'Atlético Club del Topo' en el partido 0 - 4 Spitzkicka Alineación oficial del equipo 'Spitzkicka' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlético Club del Topo Alineación oficial del equipo 'Atlético Club del Topo' en el partido 0 - 2 Spitzkicka Alineación oficial del equipo 'Spitzkicka' en el partido
Tiene un resultado normal 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,8 % 0,2 % 94,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Club del Topo

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Tiljad El-Mrini! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Atlético va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Saurabh Ghosh va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Lorenz Mandl.
  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): Atlético van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 55, però Manu Camio va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manel Torres de Atlético amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Spitzkicka

Goles Goles

  • 108 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Marcello Oddenino encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Viorel-Marian Bourceanu només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Nicola Biondani va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): György Lakatos de SKA va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 49. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 57 de partit va donar a SKA l'avantatge per 0 - 4. Viorel-Marian Bourceanu en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): SKA va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 20, quan Nicola Biondani va quedar-se sol davant el porter Rubén Mancha, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de György Lakatos que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del SKA que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Nicola Biondani, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 54 (Ocasión por el centro): György Lakatos quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Rubén Mancha, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Roman Hetharia, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 89 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. SKA va quedar sense poder incrementar el seu marcador.