Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731186578

Amistoso (Int.) 731186578 Información oficial sobre el partido 731186578 en Hattrick

30.04.2024 18:30:00

Schwachspieler Alineación oficial del equipo 'Schwachspieler' en el partido 2 - 2 FC Kopenpiłken Alineación oficial del equipo 'FC Kopenpiłken' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Schwachspieler Alineación oficial del equipo 'Schwachspieler' en el partido 1 - 4 FC Kopenpiłken Alineación oficial del equipo 'FC Kopenpiłken' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,4 % 0,1 % 96,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Schwachspieler

Goles Goles

  • 118 Minuto 17 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 17, el Schwach va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Toralf Lindenhof, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 137 Minuto 20 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 20 en Henrik Spremberg va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Axel Westrum podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 2 - 0 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Karl Haggennmiller va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Schwach va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 72 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Karl Haggennmiller ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Dennis Schwoll va estar a punt d'acabar en gol al minut 89, però el porter visitant Miroslav Cheryshev va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dennis Schwoll de Schwach va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

FC Kopenpiłken

Goles Goles

  • 151 Minuto 28 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 28 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Albert Laudański.
  • 163 Minuto 33 (Gol por la derecha): El jugador visitant Albert Laudański va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 33 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 6 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Tomasz Kucharuk de Kopenpiłken no va ser gol per ben poc.
  • 273 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): En Marcin Ładyński va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Es duien 68 minuts de partit jugats quan Tomasz Kucharuk va estar a punt de posar per davant a Kopenpiłken amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Horst Hugl va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Tomasz Kucharuk va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Horst Hugl, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.