Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731186569

Amistoso (Int., RC) 731186569 Información oficial sobre el partido 731186569 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

CD Soto Rei Alineación oficial del equipo 'CD Soto Rei' en el partido 13 - 12 Salcombe Crabs Alineación oficial del equipo 'Salcombe Crabs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
CD Soto Rei Alineación oficial del equipo 'CD Soto Rei' en el partido 5 - 2 Salcombe Crabs Alineación oficial del equipo 'Salcombe Crabs' en el partido
Tiene que echar la primitiva, sin duda… 4.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Array
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,3 % 6,0 % 20,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Soto Rei

Goles Goles

  • 112 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43, Joan Josep Gual va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 143 Minuto 44 (Gol de contra por la derecha): Rubén Urtueta va marcar al minut 44 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 1.
  • 123 Minuto 48 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 48 gràcies a la jugada de Aurelio Chavin, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 123 Minuto 61 (Gol por la derecha): Soto Rei s'avançava al marcador al minut 61, després d'un rebot que va caçar en Bartolomeu Arante per la banda dreta de l'atac local. El 4 - 3 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 110 Minuto 92 (Gol de falta): Una falta al minut 92 va proporcionar un lliure directe al Soto Rei. Carlos Espronceda va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 5.
  • 112 Minuto 105 (Gol por la izquierda): Al minut 105 del partit, el jugador Carlos Espronceda de Soto Rei va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 6 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): En Ihnatii Goncharenko va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 285 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Soto Rei la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 221 Minuto 102 (Ocasión por el centro): En Agustín Monzón va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Soto Rei se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Soto Rei, Aurelio Chavin, col·locà la pilota just a les mans d'en Des Draper. El marcador: 6 - 6.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Soto Rei, Severiano Falces, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 7 - 7 al marcador.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Bartolomeu Arante de Soto Rei va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 7 - 7.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Francesc Llovich xutant per a Soto Rei va fer anar la pilota just on la volia, però Des Draper, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Alleko Rementeria anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 8 - 8 per a Soto Rei.
  • 057 Minuto 131 (Penalti marcado (nervioso)): Carlos Espronceda de Soto Rei va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Des Draper s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 9 - 8.
  • 055 Minuto 133 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Martín Sobrino de Soto Rei va executar el tir amb una gran tècnica posant el 10 - 9 al marcador.
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): Hugo Vianes de Soto Rei, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Des Draper en un bon llançament des del punt fatídic. 11 - 10.
  • 056 Minuto 137 (Penalti marcado): En Ihnatii Goncharenko anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 12 - 11 per a Soto Rei.
  • 056 Minuto 139 (Penalti marcado): Tuomas Kainulainen de Soto Rei, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Des Draper en un bon llançament des del punt fatídic. 13 - 12.

Salcombe Crabs

Goles Goles

  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Passats 36 minuts de partit, Salcombe es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Genaro Obando es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 163 Minuto 44 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 44 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Danladi Dumbili marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 161 Minuto 50 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Jonny Gore que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 163 Minuto 62 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 62 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Mark Latham.
  • 119 Minuto 91 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Salcombe va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Danladi Dumbili va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 4 - 5.
  • 171 Minuto 104 (Gol por el centro): En Genaro Obando donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 104 el marcador reflectia el 5 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Francesc Llovich va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 39 de joc.
  • 280 Minuto 41 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 41 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Jonny Gore, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 43 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Mason Hutton va marcar al minut 51 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 274 Minuto 109 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 109, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jon Eade de Salcombe es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Salcombe Jon Eade no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Hugo Vianes es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 7.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Christopher Tindall va xutar fora per a Salcombe, el marcador es va quedar igual: 7 - 7, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Salcombe Valentin Izbash, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Hugo Vianes. El marcador continuava 7 - 7.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): David Fleet va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 7 - 8.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Jason Eade de Salcombe anava molt fort i col·locat però Hugo Vianes no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 8 - 8.
  • 055 Minuto 132 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Jonny Gore va clavar el 9 - 9 per a Salcombe amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): Danladi Dumbili de Salcombe, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Hugo Vianes en un bon llançament des del punt fatídic. 10 - 10.
  • 055 Minuto 136 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Mason Hutton de Salcombe va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 11 - 11.
  • 056 Minuto 138 (Penalti marcado): El jugador de Salcombe Mark Latham no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Hugo Vianes es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 12 - 12.
  • 058 Minuto 140 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Des Draper de Salcombe va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.