Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731186533

Amistoso (Int., RC) 731186533 Información oficial sobre el partido 731186533 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

Señaleros FC Alineación oficial del equipo 'Señaleros FC' en el partido 3 - 2 Rosochate Villagers Alineación oficial del equipo 'Rosochate Villagers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Señaleros FC Alineación oficial del equipo 'Señaleros FC' en el partido 2 - 0 Rosochate Villagers Alineación oficial del equipo 'Rosochate Villagers' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Señaleros FC

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Señaleros, Štěpán Kirsch, col·locà la pilota just a les mans d'en Liew Choon Min. El marcador: 0 - 0.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Señaleros Arnold Insch no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Liew Choon Min es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 0.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Lino Menichino de Señaleros va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Juho-Antti Tevaniemi va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 0.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Francisco Manuel Espasens, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Liew Choon Min va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Señaleros i 2 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): En Jaroslav Jireš anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Señaleros.

Rosochate Villagers

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 16 (Ocasión de contra por la izquierda): El Rosochate va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 16, però en Oliver Abaya va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 93 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Rosochate va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Davis Musick, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Oliver Abaya de Rosochate va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Rosochate Timothy Morales, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Štěpán Kirsch. El marcador continuava 0 - 0.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Isaiah Quito va xutar fora per a Rosochate, el marcador es va quedar igual: 1 - 0, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Cristian Nicerio de Rosochate anava molt fort i col·locat però Štěpán Kirsch no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 0.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Bobby Delgado de Rosochate, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Štěpán Kirsch en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Rosochate, Davis Musick, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Fetangis Diaz de Rosochate va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 2.