Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731186454

Amistoso (Int.) 731186454 Información oficial sobre el partido 731186454 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

OscarTuru Alineación oficial del equipo 'OscarTuru' en el partido 0 - 2 New York Yankees Alineación oficial del equipo 'New York Yankees' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
OscarTuru Alineación oficial del equipo 'OscarTuru' en el partido 3 - 2 New York Yankees Alineación oficial del equipo 'New York Yankees' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,9 % 24,4 % 26,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

OscarTuru

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): OscarTuru va estar a punt de posar-se per davant al minut 32 però Ruetger Brown va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 201 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Ruetger Brown va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 69 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Paolo Gaviraghi va disposar d'una bona oportunitat al minut 81, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 239 Minuto 82 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Rómulo Gallard va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Hennes Lebedewski per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

New York Yankees

Goles Goles

  • 142 Minuto 33 (Gol de contra por la izquierda): Edgar Teixeira va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Yankees i marcant el 0 - 1.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Hugo Zinsmeister, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): En Tommaso Fedel va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del OscarTuru. La jugada d'estratègia del Yankees per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Ernst Kilchsperger va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42 de partit, Roope Kasurinen va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Rochus Burger al minut 70, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Ashraf Ahmed va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 73, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.