Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731186412

Amistoso 731186412 Información oficial sobre el partido 731186412 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

atletico campillos Alineación oficial del equipo 'atletico campillos' en el partido 0 - 4 Chominá Que Briegues Alineación oficial del equipo 'Chominá Que Briegues' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
atletico campillos Alineación oficial del equipo 'atletico campillos' en el partido 1 - 5 Chominá Que Briegues Alineación oficial del equipo 'Chominá Que Briegues' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,8 % 0,1 % 97,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atletico campillos

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): campillos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 9 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Carletto Alfier ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 210 Minuto 15 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Isart Sifré quasi empata el partit al minut 15, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 210 Minuto 22 (Ocasión de falta): Isart Sifré va llançar una falta directa al minut 22 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.

Chominá Que Briegues

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Al minut 13 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Chominá prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Aurelian Străchinescu.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38, Mikaël Masson va augmentar l'avantatge de Chominá a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 70 (Gol por la derecha): Al 70 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Chominá augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Gianni Farneti es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Al minut 71, un xut de Jerzy Józiak des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 28 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Mikaël Masson va rebre molts aplaudiments. Al minut 28 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del campillos. La jugada d'estratègia del Chominá per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Eduardo Muñoz Díaz va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lucival Alves de Chominá va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.