Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731186288

Amistoso (Int., RC) 731186288 Información oficial sobre el partido 731186288 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

Los Jefes del Cotarro Alineación oficial del equipo 'Los Jefes del Cotarro' en el partido 5 - 4 Ultima Victorie Alineación oficial del equipo 'Ultima Victorie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Jefes del Cotarro Alineación oficial del equipo 'Los Jefes del Cotarro' en el partido 3 - 0 Ultima Victorie Alineación oficial del equipo 'Ultima Victorie' en el partido
Tiene suerte 2.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Jefes del Cotarro

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): El jugador Argimiro Gaiztarro de Cotarro, després de 9 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 113 Minuto 44 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Argimiro Gaiztarro de Cotarro va aconseguir igualar el partit al minut 44, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 122 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Cotarro contenien la respiració mentre en Argimiro Gaiztarro s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 113 Minuto 80 (Gol por la derecha): Els jugadors del Cotarro amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 80, deixant Gabriel Benavent en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 4 - 4.
  • 122 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 5 - 4. L'autor del gol per a Cotarro va ser Teemu Viherlaakso.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19, Miguel Landi gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Petrea Gherbovăţ va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 20 quan Miguel Landi de Cotarro gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Leonard Jones va estar a punt d'avançar els locals al minut 41 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): En Gabriel Benavent va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Cotarro se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Bogusław Ogaza de Cotarro va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Ultima Victorie

Goles Goles

  • 186 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Victorie. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Hanjo Böblingen va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 142 Minuto 42 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 42 minuts quan Radu Fedorenco va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 2 per a Victorie.
  • 140 Minuto 77 (Gol de contra de falta): El porter de Victorie va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Yavuz Samur va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 3!
  • 139 Minuto 79 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Hanjo Böblingen va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en 陆 (Lu) 'Amoroso' 昉文 (Fangwen) per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 3 - 4

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 44 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Ferdinand Madeje que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hanjo Böblingen de Victorie va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Radu Fedorenco.