Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731186209

Amistoso (Int.) 731186209 Información oficial sobre el partido 731186209 en Hattrick

01.05.2024 10:00:00

FC Beach Boyz Alineación oficial del equipo 'FC Beach Boyz' en el partido 4 - 2 De Fabriek Alineación oficial del equipo 'De Fabriek' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
FC Beach Boyz Alineación oficial del equipo 'FC Beach Boyz' en el partido 4 - 2 De Fabriek Alineación oficial del equipo 'De Fabriek' en el partido
Tiene un resultado normal 4.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,1 % 5,6 % 20,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Beach Boyz

Goles Goles

  • 111 Minuto 26 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Dodo Nănău va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Beach empatava el partit, 1 a 1, al minut 26.
  • 113 Minuto 66 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Dan Cadar de Beach va aconseguir igualar el partit al minut 66, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 121 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72 els aficionats van embogir quan en Ştefan-Paul Nedea va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Beach.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): En Cătălin Pişta de Beach va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Alciro Gomes va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Cătălin Pişta va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 37, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Beach va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Lois Rädisch en un 1 contra 1 amb el porter Alexandre Desage, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Elias Buchelsdorf de Beach la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

De Fabriek

Goles Goles

  • 174 Minuto 22 (Gol de penalti): Redbad Wielaard va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 22 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): Amb 27 minuts jugats, Redbad Wielaard de Fabriek va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Jari Hoekstra va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 23, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Redbad Wielaard de Fabriek va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 28 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Redbad Wielaard se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Kent Klem es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.