Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731186016

Amistoso (Int., RC) 731186016 Información oficial sobre el partido 731186016 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

Rivers Team Alineación oficial del equipo 'Rivers Team' en el partido 3 - 2 Wedding Boys 03 Alineación oficial del equipo 'Wedding Boys 03' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Rivers Team Alineación oficial del equipo 'Rivers Team' en el partido 1 - 4 Wedding Boys 03 Alineación oficial del equipo 'Wedding Boys 03' en el partido
Tiene suerte 1.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,0 % 0,3 % 92,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rivers Team

Goles Goles

  • 120 Minuto 4 (Gol de falta): Abdelouarith Rakez va donar a Rivers un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 123 Minuto 64 (Gol por la derecha): Passats 64 minuts, Primitivo Refojo, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Rivers es posava per davant!
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Amb 71 minuts jugats, en Primitivo Refojo va augmentar l'avantatge de Rivers a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 40 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Ekhi Goitia es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 40, però el porter va aturar el seu xut.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El Rivers ho intentava per la dreta per mitjà de Primitivo Refojo, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Wedding Boys 03

Goles Goles

  • 141 Minuto 26 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Wedding van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Niko Hoyers.
  • 151 Minuto 88 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 88 del partit, anotant el 3 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Daniel Marschhaeuser.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 14 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Ramiro Sopó de Wedding va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 207 Minuto 19 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Christos Zinantidis va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 262 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Wedding va estar a punt d'empatar al 89 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Henrique Rendo que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marc Woydt de Wedding la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.