Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731186008

Amistoso (Int., RC) 731186008 Información oficial sobre el partido 731186008 en Hattrick

01.05.2024 13:00:00

Walkure Alineación oficial del equipo 'Walkure' en el partido 6 - 0 BSG Kernkraftwerk Smiley Alineación oficial del equipo 'BSG Kernkraftwerk Smiley' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Walkure Alineación oficial del equipo 'Walkure' en el partido 9 - 0 BSG Kernkraftwerk Smiley Alineación oficial del equipo 'BSG Kernkraftwerk Smiley' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Walkure

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Berry Broothaerts de Walkure aconseguir un gol al minut 16 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Walter Rotthier va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Walkure a 3 - 0. Christof Boeynaems va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): Amb 63 minuts jugats, en Jean-Fabrice Pipar va augmentar l'avantatge de Walkure a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 134 Minuto 72 (Gol de penalti): Walkure va obtenir un penal al minut 72, que va llançar a la perfecció Christof Boeynaems. 5 - 0 a favor dels locals.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): El 6 - 0 va pujar al marcador quan Walkure va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Berry Broothaerts des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 22 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 22 podia haver acabat en gol, però David Ratzenhofer va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Servaas Vanheers una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 36, però una magnífica aturada de David Ratzenhofer va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 49 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Christof Boeynaems, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Jean Vlerick, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 51 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Servaas Vanheers després que el jugador de Walkure li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

BSG Kernkraftwerk Smiley

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Hinrich Nordmann que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.