Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731185681

Amistoso (Int.) 731185681 Información oficial sobre el partido 731185681 en Hattrick

30.04.2024 18:30:00

H H H HSV Alineación oficial del equipo 'H H H HSV' en el partido 2 - 2 Neotlojka Alineación oficial del equipo 'Neotlojka' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
H H H HSV Alineación oficial del equipo 'H H H HSV' en el partido 1 - 3 Neotlojka Alineación oficial del equipo 'Neotlojka' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,4 % 1,3 % 85,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

H H H HSV

Goles Goles

  • 115 Minuto 38 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Leighton Ballard de HSV va fer un bon esprint per escapar-se de Nándor Simon i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 0. Tot un espectacle!
  • 121 Minuto 50 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar František Konkuš, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del HSV se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 50.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Nicola Coltri del HSV ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Neotlojka

Goles Goles

  • 163 Minuto 40 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 40. L'anotador per Neotlojka va ser Ingvar Weisbjerg, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 116 Minuto 82 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 82, en Yesayi Isahakyan del Neotlojka va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Ortiq Rahmatov que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35 de partit, Nándor Simon quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Neotlojka va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Paco San Martín, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 263 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Timur Mazurkevich va encarar al porter al 76, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.