Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731185666

Amistoso (Int., RC) 731185666 Información oficial sobre el partido 731185666 en Hattrick

01.05.2024 08:30:00

brise Alineación oficial del equipo 'brise' en el partido 6 - 1 2. FC Leihgestern Allstars Alineación oficial del equipo '2. FC Leihgestern Allstars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
brise Alineación oficial del equipo 'brise' en el partido 6 - 0 2. FC Leihgestern Allstars Alineación oficial del equipo '2. FC Leihgestern Allstars' en el partido
Tiene un resultado normal 6.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

brise

Goles Goles

  • 124 Minuto 19 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 19 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Joel Sorsa. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): En Sebastiano Bonici va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Vadim Pakhunov, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): brise va augmentar la diferència quan Sebastiano Bonici no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan brise va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Veniamin Semerenko des de dins de l'àrea.
  • 134 Minuto 64 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a brise i així augmentar el marcador a 6 - 0 als 64 minuts de joc. Mentre en Joel Sorsa el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 79 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Vadim Pakhunov es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 79, però el porter va aturar el seu xut.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de brise va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Adelino Barbosa va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ilya Snigur.

2. FC Leihgestern Allstars

Goles Goles

  • 151 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 els aficionats de Leihgestern van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Deven Cole va anotar el 6 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 32, en un 1 contra 1 amb el porter, però Evgeniy Volkolupov va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Jonah Brookins des de l'esquerra.