Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731185582

Amistoso (Int., RC) 731185582 Información oficial sobre el partido 731185582 en Hattrick

02.05.2024 00:00:00

S.E Palmeiras Itália Alineación oficial del equipo 'S.E Palmeiras Itália' en el partido 4 - 2 los camps Alineación oficial del equipo 'los camps' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
S.E Palmeiras Itália Alineación oficial del equipo 'S.E Palmeiras Itália' en el partido 2 - 0 los camps Alineación oficial del equipo 'los camps' en el partido
Tiene suerte 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S.E Palmeiras Itália

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): 莫 (Mo) 彦鹏 (Yanpeng) va donar a Verdão un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 123 Minuto 48 (Gol por la derecha): El jugador Haluk Haritaoğlu de Verdão, després de 48 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43, Ernestino Guararapes arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 237 Minuto 81 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Chamseddine Cheraït va fer una magnífica centrada, però la rematada de Matías Achao va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 221 Minuto 110 (Ocasión por el centro): En Ernestino Guararapes va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Verdão se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 115 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 115, Antonio Palocci de Verdão va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Ernestino Guararapes de Verdão va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Verdão Nontas Maragkos no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Guy 'Gol' Loix es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Antonio Palocci anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 2 per a Verdão.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Verdão Csongor Babka, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Guy 'Gol' Loix. El marcador continuava 4 - 2.

los camps

Goles Goles

  • 161 Minuto 33 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de David Sotolongo que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 190 Minuto 66 (Gol de falta): El Federico 'Tito' Ravarotto va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel camps. 2-2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): El camps creava perill des de la dreta al minut 66, però en Mickenson Achille, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Jörgen 'La Fiera' Nordborn desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 272 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Es duien 84 minuts de partit jugats quan Frederik 'Goleador' Model va estar a punt de posar per davant a camps amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Mickenson Achille va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 106 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Frederik 'Goleador' Model que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de camps, Åge 'la Araña' Johannessen, col·locà la pilota just a les mans d'en Mickenson Achille. El marcador: 2 - 2.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, David Sotolongo va xutar fora per a camps, el marcador es va quedar igual: 3 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Federico 'Tito' Ravarotto de camps va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Josef Kamarýt va xutar fora per a camps, el marcador es va quedar igual: 4 - 2, ja es veia a venir!