Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731185475

Amistoso (Int., RC) 731185475 Información oficial sobre el partido 731185475 en Hattrick

02.05.2024 03:00:00

Los gigantes de Neuquen Alineación oficial del equipo 'Los gigantes de Neuquen' en el partido 1 - 6 Steinbeck Motorbalz Alineación oficial del equipo 'Steinbeck Motorbalz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Los gigantes de Neuquen Alineación oficial del equipo 'Los gigantes de Neuquen' en el partido 1 - 5 Steinbeck Motorbalz Alineación oficial del equipo 'Steinbeck Motorbalz' en el partido
Tiene un resultado normal 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,4 % 0,3 % 93,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los gigantes de Neuquen

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Al minut 11 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Carlo Di Pietrantonio ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, gigantes es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Martín Bosque va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 78 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aslan Könnömäki.

Steinbeck Motorbalz

Goles Goles

  • 162 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 29 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Massimo Ferracane de Steinbeck marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Auron Peraj va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 40, Steinbeck va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Kevin Netzer.
  • 183 Minuto 64 (Gol por la derecha): Al 64 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Steinbeck augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Oli Frick es rifés el porter i marqués el 1 - 4.
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al minut 68, Steinbeck va augmentar el seu avantatge a 1 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Christoph Zech, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Silvio Strub, que va ser qui va marcar 1 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Oli Frick al minut 41, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42 de partit, Christoph Zech va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 239 Minuto 72 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Vincent Frick va ridiculitzar a en Aslan Könnömäki amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Zoltán Zsiborás de Steinbeck va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.