Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731185302

Amistoso (Int., RC) 731185302 Información oficial sobre el partido 731185302 en Hattrick

01.05.2024 09:30:00

Kuhle Penguins Alineación oficial del equipo 'Kuhle Penguins' en el partido 6 - 3 Suavesito Team Alineación oficial del equipo 'Suavesito Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kuhle Penguins Alineación oficial del equipo 'Kuhle Penguins' en el partido 0 - 1 Suavesito Team Alineación oficial del equipo 'Suavesito Team' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,9 % 0,9 % 87,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kuhle Penguins

Goles Goles

  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 32, el Penguins va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Yannick Strasser, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.
  • 124 Minuto 34 (Gol de penalti): Corria el minut 34, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Penguins s'avançava en el marcador després que en Sebastian Neumann xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Reinhard Adam de Penguins es va emportar una amonestació al minut 8 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, August Niedermayr de Penguins es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 100 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En August Niedermayr es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Penguins Reinhard Adam no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Josep David Silvestre es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Penguins, Jürgen Thöni, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Matthias Dworschak anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 2 per a Penguins.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Gabriel Muik va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 3.

Suavesito Team

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 23, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Rüdiger Krebber es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 47 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Suavesito. A fi d'aconseguir el 2 - 2, van tocar-la en curt per tal que Gonzalo Cardeo xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Suavesito, l'equip va recuperar la pilota al minut 29 i va contraatacar. En Gonzalo Cardeo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 239 Minuto 75 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Toni Hajduk va ridiculitzar a en Stefan Krismer amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 274 Minuto 79 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 79, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Daniel Cafranga de Suavesito va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Toni Hajduk de Suavesito va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 2.
  • 057 Minuto 126 (Penalti marcado (nervioso)): En Pierpaolo Borsella no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Gerhard Reuss encara el va fer més i el marcador va situar-se 5 - 3 per a Suavesito.