Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731185184

Amistoso 731185184 Información oficial sobre el partido 731185184 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Ave Fénix AF Alineación oficial del equipo 'Ave Fénix AF' en el partido 3 - 1 Confinados F.C Alineación oficial del equipo 'Confinados F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ave Fénix AF Alineación oficial del equipo 'Ave Fénix AF' en el partido 2 - 0 Confinados F.C Alineación oficial del equipo 'Confinados F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ave Fénix AF

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): AveFénixAF s'avançava al marcador al minut 11, després d'un rebot que va caçar en Donato Gonçalves per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del AveFénixAF van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Fausto Bueno va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de AveFénixAF a 3 - 0. Alfonso Rodríguez Cano va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Al minut 10 es va veure una gran oportunitat per a AveFénixAF per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Óscar Amorós, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, Carlos Alberto Sampayo gairebé va marcar per a AveFénixAF des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 285 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de AveFénixAF a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en José Kasherov va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El jugador local Alfonso Rodríguez Cano per poc que no incrementa el marcador al minut 70. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però 杨 (Yang) 斯龙 (Silong) va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local José Alberto Mongüa va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Carlos Alberto Sampayo de AveFénixAF es va guanyar la targeta groga merescudament.

Confinados F.C

Goles Goles

  • 140 Minuto 83 (Gol de contra de falta): El porter de Confinados va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Duane Underwood va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Confinados, l'equip va recuperar la pilota al minut 26 i va contraatacar. En José Fonte va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Confinados va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pedro Ignacio de la Sierra, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Confinados va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Duane Underwood va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Duane Underwood de Confinados va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.