Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731185070

Amistoso (Int., RC) 731185070 Información oficial sobre el partido 731185070 en Hattrick

30.04.2024 18:25:00

RW Ohlendorf Alineación oficial del equipo 'RW Ohlendorf' en el partido 6 - 5 Westbury Wanderers Alineación oficial del equipo 'Westbury Wanderers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RW Ohlendorf Alineación oficial del equipo 'RW Ohlendorf' en el partido 2 - 0 Westbury Wanderers Alineación oficial del equipo 'Westbury Wanderers' en el partido
Tiene mucha potra 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RW Ohlendorf

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 es va veure una gran oportunitat per a RWO per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Christian Guschelbauer, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Steffan Taus va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Al minut 64, Janos Pitzek arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): RWO va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Danny Falwasser en un 1 contra 1 amb el porter Jinouk Jung, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): RWO per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 84, quan Danny Falwasser va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Al minut 85 es va veure una gran oportunitat per a RWO per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Janos Pitzek, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 94 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Luca Töpfers va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Luca Töpfers de RWO va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 0 - 0.
  • 057 Minuto 123 (Penalti marcado (nervioso)): Poldy Menkhoff de RWO va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Joseph Booth s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 1 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Christian Guschelbauer de RWO, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Joseph Booth en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Steffan Taus va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de RWO a la tanda de penals: 3 - 3!
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Konstantin Roeck anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a RWO.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Imants Tulpe de RWO, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Joseph Booth en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de RWO, Nemus Justinussen, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 5 al marcador.

Westbury Wanderers

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 43 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Massimo Premoli estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Mojtaba Seddigh, als 43 minuts, va fallar per ben poc.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): Alok Mukherjee va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Wanderers que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joseph Booth de Wanderers es va emportar una amonestació al minut 24 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Wanderers, Mojtaba Seddigh, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 0 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Jovan Bakočević va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Lyes Gougam anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a Wanderers.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Wanderers Jānis Ēķis no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Fernando Ezquerdo es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Wanderers Gary Kojak va intentar enganyar Fernando Ezquerdo amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 4.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): En Jinouk Jung anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a Wanderers.
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Wanderers Declan Richardson, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Fernando Ezquerdo. El marcador continuava 6 - 5.