Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731185064

Amistoso (Int., RC) 731185064 Información oficial sobre el partido 731185064 en Hattrick

01.05.2024 22:20:00

les boucaniers de la baie des perles Alineación oficial del equipo 'les boucaniers de la baie des perles' en el partido 8 - 0 forofosibericos Alineación oficial del equipo 'forofosibericos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
les boucaniers de la baie des perles Alineación oficial del equipo 'les boucaniers de la baie des perles' en el partido 3 - 0 forofosibericos Alineación oficial del equipo 'forofosibericos' en el partido
Tiene una suerte increíble 3.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

les boucaniers de la baie des perles

Goles Goles

  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Passats 29 minuts, Javier Martínez, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. boucaniers es posava per davant!
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Javier Martínez es va introduir dins la defensa central al minut 31, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 134 Minuto 35 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de boucaniers al minut 35, que va llançar ajustat al pal en Marius Constantin. 3 - 0 pels locals.
  • 138 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): En Marius Constantin va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Gerald Cancel la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 4 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de boucaniers va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Gerald Cancel progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.
  • 187 Minuto 54 (Gol tiro lejano): Després de 54 minuts el boucaniers, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Marius Constantin sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 6 - 0 va pujar al marcador.
  • 133 Minuto 55 (Gol por la derecha): Gerald Cancel va incrementar l'avantatge de boucaniers amb el 7 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 134 Minuto 57 (Gol de penalti): boucaniers va obtenir un penal al minut 57, que va llançar a la perfecció Marius Constantin. 8 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 17 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de boucaniers tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Ramón Torres ho va intentar al minut 17 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Javier Martínez de boucaniers es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jonathan Marchant González.

forofosibericos

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pedro Lamas Cabrera es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.