Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731184923

Amistoso 731184923 Información oficial sobre el partido 731184923 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

U. D. Campo Claro Alineación oficial del equipo 'U. D. Campo Claro' en el partido 2 - 2 Piloña Deporte Balompié Alineación oficial del equipo 'Piloña Deporte Balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U. D. Campo Claro Alineación oficial del equipo 'U. D. Campo Claro' en el partido 3 - 0 Piloña Deporte Balompié Alineación oficial del equipo 'Piloña Deporte Balompié' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U. D. Campo Claro

Goles Goles

  • 112 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Al minut 55 del partit, el jugador Xocas Piñeiro de Campo va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 7 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Sergio Jáuregi de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 23 per blocar una centrada d'en Lucio Sanluis va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Campo.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Campo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Edu Miralles va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Anton Ezhelev.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Campo va estar a punt de posar-se per davant al minut 36 però Lucio Sanluis va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Xocas Piñeiro va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Campo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Anton Ezhelev al minut 84 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Sergio Jáuregi va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Curco de Campo es va emportar una amonestació al minut 20 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 67 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Javier Curco va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Piloña Deporte Balompié

Goles Goles

  • 140 Minuto 37 (Gol de contra de falta): El contraatac de Balompié va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Bohuslav Andrys va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 1!
  • 109 Minuto 81 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Abian Collferrer després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Campo Julián Pío Mancebo, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 2 - 1.
  • 140 Minuto 85 (Gol de contra de falta): Balompié va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Bohuslav Andrys la va transformar en el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Abian Collferrer de Balompié, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 12, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!