Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731184836

Amistoso (Int., RC) 731184836 Información oficial sobre el partido 731184836 en Hattrick

01.05.2024 14:15:00

FK Sloboda Tuzla' Alineación oficial del equipo 'FK Sloboda Tuzla'' en el partido 0 - 3 Only(Serbia)Fans Alineación oficial del equipo 'Only(Serbia)Fans' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FK Sloboda Tuzla' Alineación oficial del equipo 'FK Sloboda Tuzla'' en el partido 0 - 1 Only(Serbia)Fans Alineación oficial del equipo 'Only(Serbia)Fans' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FK Sloboda Tuzla'

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de SLOBODA va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Leopoldo Carrani, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): Dobrosav Prvulović va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de SLOBODA que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de SLOBODA va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Zoltán Csapliczky, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Only(Serbia)Fans

Goles Goles

  • 172 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Passats 17 minuts de partit, SerbiaFarm es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Miloš Mančić es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Miloš Mančić va augmentar l'avantatge de SerbiaFarm a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Borisz Oross de SerbiaFarm l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 36 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Milan Cvetković es va quedar sol davant del porter, al minut 25. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Danilo Vujević va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Nikola Krstić va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 285 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de SerbiaFarm a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Borisz Oross va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 280 Minuto 80 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 80 per Veljko Tapavički va anar a parar a la creueta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Florin Cremenescu.