Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731184788

Amistoso (Int., RC) 731184788 Información oficial sobre el partido 731184788 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

Gitaneiros Alineación oficial del equipo 'Gitaneiros' en el partido 4 - 0 Kyykyttäjät Alineación oficial del equipo 'Kyykyttäjät' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Gitaneiros Alineación oficial del equipo 'Gitaneiros' en el partido 6 - 0 Kyykyttäjät Alineación oficial del equipo 'Kyykyttäjät' en el partido
Tiene mala suerte 5.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gitaneiros

Goles Goles

  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): El jugador Francisco Mansart de Gitaneiros, després de 29 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Gitaneiros va augmentar la diferència quan Bizen Inarrea no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 134 Minuto 47 (Gol de penalti): Simeón Sáez va augmentar la diferència de Gitaneiros a 3 - 0 des del punt de penal.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): Bizen Inarrea va incrementar l'avantatge de Gitaneiros amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): En Paulo Inácio Dutra va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Simeón Sáez va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Kyykyttäjät

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Kyykyttäjät va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Mika Taskinen, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 270 Minuto 18 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Kyykyttäjät al minut 18, però el xut de Caspar Gautschi va topar amb la tanca defensiva.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): El Kyykyttäjät va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 84, però en Heikki Ylimäinen va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): En Mika Taskinen va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Kyykyttäjät van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Markku Mäkinen va sortir desviat a la dreta de la porteria.