Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731184190

Amistoso (Int., RC) 731184190 Información oficial sobre el partido 731184190 en Hattrick

01.05.2024 16:35:00

BlackStream Pirates Alineación oficial del equipo 'BlackStream Pirates' en el partido 3 - 4 Team Borane Alineación oficial del equipo 'Team Borane' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BlackStream Pirates Alineación oficial del equipo 'BlackStream Pirates' en el partido 2 - 0 Team Borane Alineación oficial del equipo 'Team Borane' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,0 % 0,5 % 9,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BlackStream Pirates

Goles Goles

  • 112 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Al minut 21, Topias Hannula va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 104 Minuto 84 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de BlackStream al minut 84. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Tommy Malzkorn va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 2 - 4.
  • 104 Minuto 87 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Tommy Malzkorn va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a BlackStream: 3 a 4 al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 85 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Apollon Kouloucheris va entorpir al marcador d'en Pafnucy Kobyłkiewicz per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 26 (Tarjeta roja directa): Al minut 26 en Damián Cárdenas va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Pafnucy Kobyłkiewicz de BlackStream va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Team Borane

Goles Goles

  • 170 Minuto 7 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Mykhailo Kahnovich al minut 7 va permetre a TB prendre avantatge per 0 - 1.
  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 37, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Kaggwa Mubiru es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 142 Minuto 41 (Gol de contra por la izquierda): Betoto Nafuna va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 3 per a TB.
  • 119 Minuto 82 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip TB va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Brian Player va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): El TB va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 79, però en Brian Player va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.