Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731183796

Amistoso (Int., RC) 731183796 Información oficial sobre el partido 731183796 en Hattrick

01.05.2024 19:20:00

FK Lakaja Alineación oficial del equipo 'FK Lakaja' en el partido 7 - 0 FC GUYANA CROWS Alineación oficial del equipo 'FC GUYANA CROWS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
FK Lakaja Alineación oficial del equipo 'FK Lakaja' en el partido 7 - 1 FC GUYANA CROWS Alineación oficial del equipo 'FC GUYANA CROWS' en el partido
Tiene un resultado normal 6.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FK Lakaja

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19 els aficionats van embogir quan en Valentin Lavrenenko va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Lakaja.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Valentin Lavrenenko va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 33, Aristidas Zadružnas va pentinar un córner cap al segon pal que Anatolijus Šupinskas va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 0.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Gaudantas Peciulevičius, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Lakaja.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Gaudantas Peciulevičius es va introduir dins la defensa central al minut 44, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 49 (Gol por la derecha): El 6 - 0 va pujar al marcador quan Lakaja va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Sigimantas Šukliauskas des de dins de l'àrea.
  • 105 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Aristidas Zadružnas va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Gaudantas Peciulevičius va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Lakaja posava el marcador 7 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Foli Kusi al minut 66 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Anatolijus Šupinskas va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Sigimantas Šukliauskas es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sigimantas Šukliauskas de Lakaja va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FC GUYANA CROWS

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Hiren Sharma va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 251 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Hiren Sharma va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Guntis Plavičius.
  • 251 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Dan Tubbs va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Guntis Plavičius no es va rendir i va fer unes grans aturades.