Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731183484

Amistoso (Int.) 731183484 Información oficial sobre el partido 731183484 en Hattrick

30.04.2024 19:15:00

Marmellata di Bambù Alineación oficial del equipo 'Marmellata di Bambù' en el partido 0 - 5 GrimReapers Alineación oficial del equipo 'GrimReapers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Marmellata di Bambù Alineación oficial del equipo 'Marmellata di Bambù' en el partido 1 - 5 GrimReapers Alineación oficial del equipo 'GrimReapers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,9 % 0,1 % 96,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marmellata di Bambù

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 84 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 84 amb una falta ben llançada per en Sigfred Balle, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.

GrimReapers

Goles Goles

  • 143 Minuto 30 (Gol de contra por la derecha): István Révay va marcar al minut 30 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al 36 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Reapers augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Pompeu Terrats es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 182 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Al minut 62 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Nichlas Tolstrup va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78, Nichlas Tolstrup va augmentar l'avantatge de Reapers a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 190 Minuto 82 (Gol de falta): En Nichlas Tolstrup va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 0-5.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 44 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Pompeu Terrats, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 Carlo Cordedda va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de István Révay, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Jacek Panecki de Reapers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en István Révay.