Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731183456

Amistoso (Int., RC) 731183456 Información oficial sobre el partido 731183456 en Hattrick

01.05.2024 13:00:00

Club Bautsem Alineación oficial del equipo 'Club Bautsem' en el partido 3 - 4 stade lavallois 49 Alineación oficial del equipo 'stade lavallois 49' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Club Bautsem Alineación oficial del equipo 'Club Bautsem' en el partido 2 - 3 stade lavallois 49 Alineación oficial del equipo 'stade lavallois 49' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,8 % 18,5 % 55,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Bautsem

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): El jugador Igor Przech de Bautsem, després de 8 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 122 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Bautsem, atacant per l'esquerra al minut 47, va aprofitar el magnífic llançament de Andrianandraina Rakotobezanahary per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 143 Minuto 82 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Bautsem eren letals, i Jeanloup Welkenbach va aprofitar-ne un per aconseguir el 3 - 3 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Andrianandraina Rakotobezanahary, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 221 Minuto 59 (Ocasión por el centro): En Alexander Gavshin del Bautsem ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fredrik Pettersen de Bautsem es va guanyar la targeta groga merescudament.

stade lavallois 49

Goles Goles

  • 161 Minuto 44 (Gol por el centro): Als 44 minuts de partit, Guerric Eymery de lavallois va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 161 Minuto 57 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 57 minuts Éric Martin va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 171 Minuto 76 (Gol por el centro): Amb 76 minuts jugats, Pierre Mignotte de lavallois va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.
  • 173 Minuto 90 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Éric Martin va poder marcar tot sol el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 31 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Maxance Mousseau va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Alain Menu aquest no va estar a l'altura.
  • 205 Minuto 39 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): lavallois va estar a punt de marcar quan Maxance Mousseau va fer una passada impressionant a Pierre-Yves Mazel, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 216 Minuto 50 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 50 en Pierre-Yves Mazel ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Guerric Eymery el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81 Abou Zeid Abd El Aleem va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Julien Mas, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Loïk Chatton es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.