Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731183426

Amistoso (Int.) 731183426 Información oficial sobre el partido 731183426 en Hattrick

01.05.2024 06:30:00

SQUADRATA TRIS Alineación oficial del equipo 'SQUADRATA TRIS' en el partido 1 - 3 U.E. Anacoreta Alineación oficial del equipo 'U.E. Anacoreta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SQUADRATA TRIS Alineación oficial del equipo 'SQUADRATA TRIS' en el partido 2 - 1 U.E. Anacoreta Alineación oficial del equipo 'U.E. Anacoreta' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,0 % 13,5 % 24,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SQUADRATA TRIS

Goles Goles

  • 186 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del SQUADRATA. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Vincenzo De Franco va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ernfrid Hansson! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Marino Rugani va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 39, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de SQUADRATA va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Tikendra Aryal, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Michael Huberbauer de SQUADRATA es va guanyar la targeta groga merescudament.

U.E. Anacoreta

Goles Goles

  • 116 Minuto 38 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Juan Francisco Miguel Marín sempre és una garantia. Al minut 38, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Alvino Campoo marcar el 0 - 1 per al Anacoreta.
  • 138 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): En Liviu Cimpoeşu va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Frédérik Boileau la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 2 al marcador.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Evariste Nego Messang va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 27 (Ocasión de falta): Eric Lambert va xutar magistralment una falta al minut 27 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 237 Minuto 52 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Frédérik Boileau va fer una magnífica centrada, però la rematada de Eric Lambert va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Juan Francisco Miguel Marín. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 272 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, un refús desafortunat de Gustaw Musiałek, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Alvino Campoo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pascal Stepper es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.