Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731183175

Amistoso (Int., RC) 731183175 Información oficial sobre el partido 731183175 en Hattrick

01.05.2024 13:00:00

De Queens Alineación oficial del equipo 'De Queens' en el partido 4 - 5 YoungBoys19 Alineación oficial del equipo 'YoungBoys19' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
De Queens Alineación oficial del equipo 'De Queens' en el partido 2 - 1 YoungBoys19 Alineación oficial del equipo 'YoungBoys19' en el partido
Tiene suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,3 % 33,5 % 28,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

De Queens

Goles Goles

  • 112 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Queens equilibrava la balança al minut 35. En Robbin Lemmens, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Bolingo Basambi de Queens aconseguir un gol al minut 40 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Queens sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Robbin Lemmens, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 67 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Queens va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Abdelhadi Nassiri en un 1 contra 1 amb el porter Lutz Tribius, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Arnaud Garcia va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 97 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Arnaud Garcia va estar a punt d'acabar en gol al minut 97, però el porter visitant Lutz Tribius va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Robbin Lemmens anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Queens.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Queens Fausto Vanslembrouck, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Lutz Tribius. El marcador continuava 3 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Queens, Nordine Salmi, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Bolingo Basambi de Queens va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Abdelouakil Ouchla, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Lutz Tribius va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Queens i 4 - 5 al marcador.

YoungBoys19

Goles Goles

  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): El jugador de YoungBoys19 János Darabont va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 15 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 160 Minuto 41 (Gol de falta): Zoltán Onódi va empatar per a YoungBoys19, posant el marcador a 2 - 2, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner peinado): Ibrahim Nasheed quasi marca en una jugada assajada de córner que Mátyás Czombos havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 273 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): János Darabont de YoungBoys19, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 51, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 285 Minuto 105 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de YoungBoys19 a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Marcell Süli va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 272 Minuto 113 (Ocasión por la izquierda): Marcell Süli, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 113 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de YoungBoys19 Tamás Jäger no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Fausto Vanslembrouck es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Károly Mezősi va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 4.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Mátyás Czombos de YoungBoys19 anava molt fort i col·locat però Fausto Vanslembrouck no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 4.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Barnabás Növényi de YoungBoys19 és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 4 - 5.