Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731182982

Amistoso (Int., RC) 731182982 Información oficial sobre el partido 731182982 en Hattrick

30.04.2024 20:25:00

Holler for Help Alineación oficial del equipo 'Holler for Help' en el partido 6 - 0 Undying Chaos Alineación oficial del equipo 'Undying Chaos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Holler for Help Alineación oficial del equipo 'Holler for Help' en el partido 7 - 0 Undying Chaos Alineación oficial del equipo 'Undying Chaos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Holler for Help

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Al minut 15 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Holler va ser Tuomas Ojanperä.
  • 132 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Holler a 2 - 0. Jukka Kuosmanen va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): En Sócrates Landaburu de Holler va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 135 Minuto 36 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Sócrates Landaburu va marcar el 4 - 0 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Al minut 52, Holler va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Sócrates Landaburu, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Holler va aconseguir el 6 - 0 quan Santeri Aaltonen va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 24 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Thorben Scheper va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 24. En Alpo Välläri va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 234 Minuto 29 (Ocasión de penalti): Al minut 29 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Jan Pijaca, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Sócrates Landaburu una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 59, però una magnífica aturada de Luis Miguel Estrada va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 70 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 70 podia haver acabat en gol, però Luis Miguel Estrada va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Undying Chaos