Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731182869

Amistoso (RC) 731182869 Información oficial sobre el partido 731182869 en Hattrick

01.05.2024 14:00:00

Libcice FC Alineación oficial del equipo 'Libcice FC' en el partido 3 - 5 Študliho team Alineación oficial del equipo 'Študliho team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Libcice FC Alineación oficial del equipo 'Libcice FC' en el partido 6 - 4 Študliho team Alineación oficial del equipo 'Študliho team' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
49,1 % 24,2 % 26,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Libcice FC

Goles Goles

  • 101 Minuto 21 (Gol por el centro): El Libcice no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Benedikt Hájek es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 101 Minuto 48 (Gol por el centro): Nemanja Čepela de Libcice va demostrar les seves habilitats al minut 48 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.
  • 111 Minuto 62 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 62, Roman Bořík de Libcice empatava el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Roman Bořík va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Després de 25 minuts, Lubomír Ivanov va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Libcice va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Matěj Daniel en un 1 contra 1 amb el porter Sören Boschmann, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Študliho team

Goles Goles

  • 174 Minuto 10 (Gol de penalti): Roni Gnehm va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 10 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 181 Minuto 19 (Gol por el centro): Evžen Pernický de FC Študli va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 19. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Evžen Pernický va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 138 Minuto 66 (Gol evento especial extremo + rematador): Shmuel Yadin estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Evžen Pernický va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 4 al minut 66.
  • 184 Minuto 72 (Gol de penalti): Al minut 72 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de FC Študli, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Roni Gnehm va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 3 - 5.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a János Rajtár de FC Študli la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.