Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731182781

Amistoso (Int., RC) 731182781 Información oficial sobre el partido 731182781 en Hattrick

02.05.2024 01:00:00

RedSox F.C. Alineación oficial del equipo 'RedSox F.C.' en el partido 3 - 4 STA Quirots Alineación oficial del equipo 'STA Quirots' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
RedSox F.C. Alineación oficial del equipo 'RedSox F.C.' en el partido 6 - 3 STA Quirots Alineación oficial del equipo 'STA Quirots' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,2 % 6,0 % 20,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RedSox F.C.

Goles Goles

  • 103 Minuto 26 (Gol por la derecha): Els seguidors del RedSox van tornar a saltar d'alegria al minut 26. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en David Cottrill que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.
  • 112 Minuto 54 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan McKinley Talbot va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 54.
  • 111 Minuto 78 (Gol por el centro): Keanu Harkness s'emportà una gran ovació del públic local al minut 78, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Dane Blakeney del RedSox ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): RedSox per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 84, quan Brandon Grace va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 97 (Ocasión por la derecha): Al minut 97, McKinley Talbot arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

STA Quirots

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 6, quan Armando Ballano va posar els visitants Quirots per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 180 Minuto 23 (Gol de falta): Al minut 23, una falta xutada per Mauro Ladron de Guevara va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a Quirots. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 174 Minuto 76 (Gol de penalti): Mauro Ladron de Guevara va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 76 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 172 Minuto 101 (Gol por la izquierda): Quirots va aconseguir l'avantatge de 3 - 4 al minut 101. Ricardo Desmás va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 3 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Armando Ballano que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 205 Minuto 29 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Víctor Ruart de Quirots va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Adrián Uclés al minut 29 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 209 Minuto 51 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Alfonso Guiu van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Keanu Harkness a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.