Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731182775

Amistoso (Int., RC) 731182775 Información oficial sobre el partido 731182775 en Hattrick

02.05.2024 02:00:00

CD Veracruz Alineación oficial del equipo 'CD Veracruz' en el partido 1 - 3 AD Ceuta FC Alineación oficial del equipo 'AD Ceuta FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CD Veracruz Alineación oficial del equipo 'CD Veracruz' en el partido 2 - 2 AD Ceuta FC Alineación oficial del equipo 'AD Ceuta FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,5 % 37,4 % 31,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Veracruz

Goles Goles

  • 102 Minuto 85 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 85 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Luis Aldo Lona, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Veracruz a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): El Veracruz va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Tescelino Balam la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 200 Minuto 89 (Ocasión de falta): Luis Aldo Lona va xutar una falta al minut 89 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.

AD Ceuta FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 5 (Gol de contra por la izquierda): Amusko Imirizaldu va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a Ceuta.
  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): En Amusko Imirizaldu entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Ceuta, un peu providencial d'en Hichem Bassri va situar el 0-2 al panell digital.
  • 115 Minuto 87 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Manuel Espuny era molt més ràpid que el defensa Jair Lara. Al minut 87, el jugador de Ceuta va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Alexis Tío Bueno després de 41 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Franckie Bourlier va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Zsombor Kovács. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Després de 48 minuts, Alexis Tío Bueno va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Franckie Bourlier va estar atent i va desviar la pilota a córner.