Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731182631

Amistoso (Int.) 731182631 Información oficial sobre el partido 731182631 en Hattrick

01.05.2024 16:30:00

FC Struckmann Alineación oficial del equipo 'FC Struckmann' en el partido 1 - 3 Los Pikachus 86 Alineación oficial del equipo 'Los Pikachus 86' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Struckmann Alineación oficial del equipo 'FC Struckmann' en el partido 0 - 2 Los Pikachus 86 Alineación oficial del equipo 'Los Pikachus 86' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Struckmann

Goles Goles

  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del PKCH!. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Gert Fuglsig la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Struckmann es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 59.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Struckmann va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Joaquin Le Potier va sortir per sobre el travesser.

Los Pikachus 86

Goles Goles

  • 172 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a PKCH! prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en José Carcer.
  • 181 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Rafael Castellroig va augmentar l'avantatge de PKCH! a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en José Carcer, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 11 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): PKCH! va ser a punt de marcar al minut 11, quan el seu jugador José Daniel Velasco va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): PKCH! va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 14, quan Alfonso Chico va quedar-se sol davant el porter Peer-Augustin Manter, però aquest va poder aturar el xut.