Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731182624

Amistoso (Int.) 731182624 Información oficial sobre el partido 731182624 en Hattrick

01.05.2024 16:30:00

Himmelev IF Alineación oficial del equipo 'Himmelev IF' en el partido 2 - 6 Taladrator United Alineación oficial del equipo 'Taladrator United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Himmelev IF Alineación oficial del equipo 'Himmelev IF' en el partido 2 - 3 Taladrator United Alineación oficial del equipo 'Taladrator United' en el partido
Tiene un resultado normal 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,1 % 36,2 % 34,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Himmelev IF

Goles Goles

  • 101 Minuto 27 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Klavs Dybdal trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 101 Minuto 67 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Jacob Christensen, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 4 per a Himmelev.
  • 109 Minuto 81 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Anders Zachariassen va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Javier Esqueda va aprofitar el regal, anotant el 2 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Al minut 11, Knud-Erik Søe quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 202 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al 47, Klavs Dybdal hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, David Urbaneja. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 216 Minuto 68 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 68 en Thure Abrahamsen ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Daniel Alexander Liliencron el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Taladrator United

Goles Goles

  • 174 Minuto 10 (Gol de penalti): Diego Lera va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 10 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 183 Minuto 19 (Gol por la derecha): Jordi Corder va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En 林 (Lin) 泉勇 (Quanyong) va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 41, Taladrator va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Ernesto Fernández Hernández.
  • 180 Minuto 71 (Gol de falta): Al minut 71, una falta xutada per Diego Lera va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 2 - 5 per a Taladrator. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jordi Corder va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.