Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731182576

Amistoso (Int.) 731182576 Información oficial sobre el partido 731182576 en Hattrick

01.05.2024 17:55:00

FC tedi Alineación oficial del equipo 'FC tedi' en el partido 7 - 3 Rayo de Alcorcon Alineación oficial del equipo 'Rayo de Alcorcon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
FC tedi Alineación oficial del equipo 'FC tedi' en el partido 9 - 0 Rayo de Alcorcon Alineación oficial del equipo 'Rayo de Alcorcon' en el partido
Tiene mala suerte 9.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC tedi

Goles Goles

  • 111 Minuto 26 (Gol por el centro): Passat el minut 26 de joc, Tadeusz Karasiński facilitava les coses al tedi amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 119 Minuto 31 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip tedi va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Cyprian Chociewicz va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 1.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): Przemysław Ślązak va incrementar l'avantatge de tedi amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Franco Angius va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de tedi va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Wojciech Gawrysiak progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 2.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): En Piotr Wągrodzki va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 6 - 3.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): Amb 90 minuts jugats, en Franco Angius va augmentar l'avantatge de tedi a 7 - 3 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del tedi van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Tadeusz Karasiński, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Rayo de Alcorcon

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): Amb 24 minuts jugats, Jorge Jánez de Alcorcon va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 151 Minuto 40 (Gol por el centro): Un mica després, Ricardo Urenda de Alcorcon va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 153 Minuto 62 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Ignacio Navajas va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Alcorcon va reduir diferències al marcador: 5 - 3 al minut 62.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 58 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 58, tothom va saber perquè en Mauro Garategui era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jorge Jánez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.