Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731182246

Amistoso (Int.) 731182246 Información oficial sobre el partido 731182246 en Hattrick

01.05.2024 17:20:00

ZVK De Frietverslinder Alineación oficial del equipo 'ZVK De Frietverslinder' en el partido 6 - 0 Nordic Light Alineación oficial del equipo 'Nordic Light' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
ZVK De Frietverslinder Alineación oficial del equipo 'ZVK De Frietverslinder' en el partido 9 - 0 Nordic Light Alineación oficial del equipo 'Nordic Light' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ZVK De Frietverslinder

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): El jugador Alin Apahidean de Frietverslinder, després de 21 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Frietverslinder va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Sake Ravestein des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Gerold Wildt va incrementar l'avantatge de Frietverslinder amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 75, el Frietverslinder va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Olivier Delpont, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 4 - 0.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Frietverslinder a 5 - 0. Feite Troste va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 137 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Alin Apahidean la va convertir en gol amb un remat de cap en Gerold Wildt tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 85 el marcador es va actualitzar: 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Frietverslinder per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 4, quan Olivier Delpont va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Frietverslinder la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Nick Stjernholt al minut 73 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Olivier Delpont va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Nordic Light

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 50 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Morwalela Molema va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 50, i va passar la pilota a Sofonyas Samuel, però aquest no va encertar a marcar.