Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731182068

Amistoso (RC) 731182068 Información oficial sobre el partido 731182068 en Hattrick

01.05.2024 12:20:00

El Peral FC Alineación oficial del equipo 'El Peral FC' en el partido 1 - 4 Atlético Tiberiades Alineación oficial del equipo 'Atlético Tiberiades' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
El Peral FC Alineación oficial del equipo 'El Peral FC' en el partido 1 - 1 Atlético Tiberiades Alineación oficial del equipo 'Atlético Tiberiades' en el partido
Tiene un resultado normal 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,9 % 32,6 % 39,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Peral FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 15 (Gol de penalti): Al minut 15 l'àrbitre va premiar Peral amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Orhi Rekaetxea va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 86 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Peral Alfonso del Pino García quasi marca al minut 86 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Salvador Maldonado Chacón l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Atlético Tiberiades

Goles Goles

  • 162 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 81 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Apolo Jiménez de Tiberiades marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 172 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Passats 82 minuts de partit, Tiberiades es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Apolo Jiménez es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Igeldo Busturi va aprofitar un error defensiu al minut 85, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Tiberiades.
  • 182 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Apolo Jiménez, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Tiberiades va estar a punt d'empatar al 28 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Apolo Jiménez que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Joona Konka va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Ludovic Delhomme al minut 87, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.