Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731181368

Amistoso (Int.) 731181368 Información oficial sobre el partido 731181368 en Hattrick

01.05.2024 17:55:00

Stigmatize Warszawa Alineación oficial del equipo 'Stigmatize Warszawa' en el partido 1 - 0 Flitzer80 Alineación oficial del equipo 'Flitzer80' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Stigmatize Warszawa Alineación oficial del equipo 'Stigmatize Warszawa' en el partido 1 - 1 Flitzer80 Alineación oficial del equipo 'Flitzer80' en el partido
Tiene un resultado normal 0.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,0 % 15,1 % 59,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stigmatize Warszawa

Goles Goles

  • 141 Minuto 79 (Gol de contra por el centro): Mario Carradori va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Stigmatize, al minut 79. El marcador va canviar a 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Stigmatize va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Orest Kubaś va sortir per sobre el travesser.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Mario Carradori va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Stigmatize se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Stigmatize per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 66, quan Marian Bator va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marian Bator de Stigmatize amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Flitzer80

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 28 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ronny Quintus estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Olaf Barre, als 28 minuts, va fallar per ben poc.
  • 218 Minuto 47 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Flitzer80 Olaf Barre quasi marca al minut 47 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Ole Vogelrain l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23, Nick Ho de Flitzer80 va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.