Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731181027

Amistoso (Int., RC) 731181027 Información oficial sobre el partido 731181027 en Hattrick

30.04.2024 19:20:00

Vis Spei Alineación oficial del equipo 'Vis Spei' en el partido 4 - 5 Germania Ober-Roden Alineación oficial del equipo 'Germania Ober-Roden' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vis Spei Alineación oficial del equipo 'Vis Spei' en el partido 2 - 1 Germania Ober-Roden Alineación oficial del equipo 'Germania Ober-Roden' en el partido
Tiene suerte 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,7 % 0,3 % 7,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vis Spei

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Spei contenien la respiració mentre en Rubén Pérez s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 105 Minuto 24 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Ivo Fajt va descol·locar totalment la defensa contrària i Rubén Pérez no va perdonar i va marcar el 2 - 0.
  • 138 Minuto 42 (Gol evento especial extremo + rematador): En Sierd Wensveen va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Ali Ahmadouk la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 2 al marcador.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Pablo Pardo es va introduir dins la defensa central al minut 43, i va aconseguir el 4 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Pablo Pardo va estar a punt de sentenciar el partit al minut 15, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Cesarino Rovedi al minut 35 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Fabrizio Canepa va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55, Reymundo Caballero gairebé va marcar per a Spei des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): En Rubén Pérez, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 211 Minuto 105 (Ocasión por el centro): Al minut 105, Ladislav Vocásek quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ali Ahmadouk de Spei amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Germania Ober-Roden

Goles Goles

  • 142 Minuto 36 (Gol de contra por la izquierda): Camiel Hoogenboom va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Germania i marcant el 2 - 1.
  • 162 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 39 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Jannick Gozolits de Germania marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.
  • 153 Minuto 80 (Gol por la derecha): Els jugadors de Germania no defallien en cap moment. Producte d'això, en Moritz Wullf va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 4 - 3.
  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): Germania van aconseguir igualar el partit a 4 - 4 al minut 89, quan Filip Čikić va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 172 Minuto 97 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Camiel Hoogenboom quedar desmarcat i marcar per a Germania al minut 97. El marcador es va posar aleshores 4 - 5 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 110 (Ocasión por el centro): Camiel Hoogenboom quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Enrico Mauro Tamburrino, però la pilota va topar amb el travesser.