Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731180932

Amistoso (Int., RC) 731180932 Información oficial sobre el partido 731180932 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

Paradas Team Alineación oficial del equipo 'Paradas Team' en el partido 5 - 2 Second Republic Alineación oficial del equipo 'Second Republic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Paradas Team Alineación oficial del equipo 'Paradas Team' en el partido 3 - 1 Second Republic Alineación oficial del equipo 'Second Republic' en el partido
Tiene suerte 3.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Paradas Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Jed Douglas va donar a Paradas un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 14 (Gol por el centro): Al minut 14 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Hugo Simoniti, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Paradas.
  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Paradas prenia la batuta de l'encontre al minut 31, quan en Hugo Simoniti va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Paradas va augmentar la diferència quan Ennio Toledo no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.
  • 132 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Al minut 49, Paradas va aconseguir el 5 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Miguel Porcar, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en José María Ysern Torres. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Second Republic

Goles Goles

  • 153 Minuto 15 (Gol por la derecha): Al minut 15, Ramtin Kordi va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per SR en aconseguir el 2 - 1.
  • 138 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Ramtin Kordi la va rematar 董 (Tung) 智平 (Zhiping) amb una magnífica volea que va fer pujar per a SR el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Boonpitak Taweepaiboon ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 251 Minuto 90 (Ocasión por el centro): 吳 (Ng) 泉偉 (Quanwei) va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Matteo De Bonis no es va rendir i va fer unes grans aturades.