Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731180844

Amistoso (Int.) 731180844 Información oficial sobre el partido 731180844 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Atletico Morrazo Alineación oficial del equipo 'Atletico Morrazo' en el partido 0 - 5 Lindholmen FC Alineación oficial del equipo 'Lindholmen FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Atletico Morrazo Alineación oficial del equipo 'Atletico Morrazo' en el partido 2 - 6 Lindholmen FC Alineación oficial del equipo 'Lindholmen FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,0 % 0,4 % 91,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Morrazo

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Marco van Basten va estar a punt de marcar al minut 12 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Al minut 23, Salva Navarro García quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Alejandro Velaz de Cabrera va entorpir al marcador d'en Marc Pedrós per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 201 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Fruela Otero Goyanes va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Carmelo Fortis de Atletico va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lindholmen FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Passats 5 minuts de partit, Lindholmen es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Pedro Leonardo Bonfini es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 27 (Gol por la derecha): Al minut 27, un xut de Lech Bilicki des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 34, Lindholmen va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Lech Bilicki.
  • 182 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 59 de partit va donar a Lindholmen l'avantatge per 0 - 4. Frits Skog en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Franklim Melo, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 54 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 54 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Franklim Melo de Lindholmen la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Wilhelm Bernskog de Lindholmen es va emportar una amonestació al minut 61 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sivert Fogelér de Lindholmen amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.