Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731180784

Amistoso (Int.) 731180784 Información oficial sobre el partido 731180784 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Los Chamanes de Ronda Alineación oficial del equipo 'Los Chamanes de Ronda' en el partido 2 - 5 st-beauzire Alineación oficial del equipo 'st-beauzire' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Los Chamanes de Ronda Alineación oficial del equipo 'Los Chamanes de Ronda' en el partido 2 - 4 st-beauzire Alineación oficial del equipo 'st-beauzire' en el partido
Tiene un resultado normal 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,0 % 2,3 % 81,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Chamanes de Ronda

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 els aficionats van embogir quan en Gyula Szekerka va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Chamanes.
  • 114 Minuto 53 (Gol de penalti): Després de 53 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Chamanes, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Francisco Verastegui de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 2. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Diego Ipalategui va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gyula Szekerka! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 213 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Francisco Verastegui de Chamanes va intentar batre la porteria rival al minut 25 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 71 minuts, en Eusebio González no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 201 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Jorge Cifre va disposar d'una bona oportunitat al minut 83, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 203 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Chamanes va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Isaac Font de Mora va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Baltazar Duma va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gyula Szekerka de Chamanes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

st-beauzire

Goles Goles

  • 163 Minuto 20 (Gol por la derecha): El jugador visitant Boro Dimitrijević va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 20 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): El jugador de st-beauzire Lukas Juhel va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 23 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 172 Minuto 57 (Gol por la izquierda): st-beauzire va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 57. Ariel Merceron va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 137 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 77 una excel·lent centrada de Aripekka Lahtinen va arribar a Servan Coupat, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 2 - 4 al marcador.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al minut 79, st-beauzire va augmentar el seu avantatge a 2 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Lukas Juhel, amb un xut sec des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ariel Merceron de st-beauzire es va guanyar la targeta groga merescudament.