Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731180768

Amistoso (Int., RC) 731180768 Información oficial sobre el partido 731180768 en Hattrick

01.05.2024 02:30:00

Kiyomizudera Kickers Alineación oficial del equipo 'Kiyomizudera Kickers' en el partido 3 - 2 Bayerische Motoren Werke Alineación oficial del equipo 'Bayerische Motoren Werke' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kiyomizudera Kickers Alineación oficial del equipo 'Kiyomizudera Kickers' en el partido 3 - 0 Bayerische Motoren Werke Alineación oficial del equipo 'Bayerische Motoren Werke' en el partido
Tiene un resultado normal 2.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kiyomizudera Kickers

Goles Goles

  • 112 Minuto 15 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Iven Cajot va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 15.
  • 190 Minuto 74 (Gol de falta): En 陽太 (Yota) 山端 (Yamahata) conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 2-2
  • 190 Minuto 75 (Gol de falta): En 陽太 (Yota) 山端 (Yamahata) va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 3-2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Martín Saura Macías va estar a punt de marcar al minut 53 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 289 Minuto 73 (Ocasión evento especial): En 勇志 (Yuji) 遠藤 (Endo), al minut 73 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Tom Tuytschaever el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 仁哉 (Jinya) 遠藤 (Endo) de Kiyomizudera es va emportar una amonestació al minut 16 per provocar un rival.

Bayerische Motoren Werke

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Milan Delforge quedar desmarcat i marcar per a BMW al minut 4. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 170 Minuto 33 (Gol de falta): Geert Degreef va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 33. 1 - 2 per a BMW.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): En Stan Dendoncker va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.