Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731180704

Amistoso (Int.) 731180704 Información oficial sobre el partido 731180704 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Deportivo Ortegal Alineación oficial del equipo 'Deportivo Ortegal' en el partido 1 - 2 tinnekes team Alineación oficial del equipo 'tinnekes team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Deportivo Ortegal Alineación oficial del equipo 'Deportivo Ortegal' en el partido 2 - 0 tinnekes team Alineación oficial del equipo 'tinnekes team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Ortegal

Goles Goles

  • 101 Minuto 82 (Gol por el centro): El Depor no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Zbigniew Okła es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 18 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Ahmed Badawi va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 211 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Depor enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Ahmed Badawi va estar a punt de marcar al minut 34 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 el Depor va posar setge sobre la defensa central visitant però en Ignacio Humara no va estar gens encertat.
  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El Depor va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Joan Xavier Ganduxé la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65, Rafael González quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 201 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Julián Ortega Val va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 81 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 213 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Maciej Kurz de Depor va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 83, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hassan Ali Abd Elhamed de Depor va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Rafael González de Depor va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

tinnekes team

Goles Goles

  • 105 Minuto 16 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Axell Eyckens va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Ilias Kiekens va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. tinnekes posava el marcador 0 a 1.
  • 141 Minuto 66 (Gol de contra por el centro): tinnekes va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 66, quan Lalaina Razafimanantsoa, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 67 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Emmanuel Herrera estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Wojciech Gawluk, als 67 minuts, va fallar per ben poc.