Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731180594

Amistoso (Int.) 731180594 Información oficial sobre el partido 731180594 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Bertí FC Alineación oficial del equipo 'Bertí FC' en el partido 4 - 2 Husker United Alineación oficial del equipo 'Husker United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Bertí FC Alineación oficial del equipo 'Bertí FC' en el partido 5 - 0 Husker United Alineación oficial del equipo 'Husker United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bertí FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 7 (Gol de penalti): Corria el minut 7, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Bertí s'avançava en el marcador després que en Avelino Parceiro xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Iván Alfaro va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79, Bertí va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Marc Bernet, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Pau Brugats, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a Bertí.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26, Avelino Parceiro gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Reinhold Palmborg va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Dani Monserdà, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Husker United

Goles Goles

  • 138 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Per Weddahl va anar directament als peus de Rémi Rolland que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 1.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Husker van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Rémi Rolland va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Łukasz Mondry per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 35, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Mauritz Pettersson de Husker va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.