Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731180470

Amistoso (Int., RC) 731180470 Información oficial sobre el partido 731180470 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

Sporting Pradairo Alineación oficial del equipo 'Sporting Pradairo' en el partido 3 - 6 Zmans Rejects Alineación oficial del equipo 'Zmans Rejects' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sporting Pradairo Alineación oficial del equipo 'Sporting Pradairo' en el partido 1 - 4 Zmans Rejects Alineación oficial del equipo 'Zmans Rejects' en el partido
Tiene suerte 0.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,8 % 0,1 % 97,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Pradairo

Goles Goles

  • 111 Minuto 21 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Maruny Rotellar va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Sporting empatava el partit, 1 a 1, al minut 21.
  • 118 Minuto 60 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 60, el Sporting va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Santiago Huertas, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 4.
  • 102 Minuto 75 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 75 de partit i el marcador es posà 3 - 4 quan en Jaume Sardañes, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Sporting a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Ismael Urzaiz va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 201 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Jaume Sardañes va disposar d'una bona oportunitat al minut 64, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Javier Goyenechea de Sporting va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Javier De los Mozos de Sporting va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Zmans Rejects

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): Rejects agafava avantatge al minut 9 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Samuel Knoll amb mestria.
  • 116 Minuto 32 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 32 minuts quan Roey Landver va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Berber Mermans, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 2.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Berber Mermans va augmentar l'avantatge de Rejects a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 184 Minuto 35 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Rejects per augmentar la diferència al marcador a 1 - 4 al minut 35. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Roey Landver. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76, els visitants es van col·locar 3 - 5 per sobre quan Jordan Starboard va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 184 Minuto 90 (Gol de penalti): Al minut 90 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Roey Landver va enviar el seu xut al fons de la porteria: 3 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Samuel Knoll de Rejects, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 3, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80 Gonzalo Segorbe va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Jordan Starboard, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Shpresor Leka de Rejects va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.