Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731180438

Amistoso (Int., RC) 731180438 Información oficial sobre el partido 731180438 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

Pepinus Alineación oficial del equipo 'Pepinus' en el partido 1 - 5 bionicstars Alineación oficial del equipo 'bionicstars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Pepinus Alineación oficial del equipo 'Pepinus' en el partido 0 - 7 bionicstars Alineación oficial del equipo 'bionicstars' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pepinus

Goles Goles

  • 101 Minuto 55 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Hipòlit Espachs, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 3 per a Pepinus.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 12 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Sergi Jover va fer al minut 12 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en 林 (Lin) 力柏 (Libo), enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 200 Minuto 76 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 76 amb una falta ben llançada per en 林 (Lin) 力柏 (Libo), però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.
  • 208 Minuto 87 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Sergi Jover va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en 林 (Lin) 力柏 (Libo) aquest no va estar a l'altura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Amorós de Pepinus es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sergio Unzueta de Pepinus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hipòlit Espachs de Pepinus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

bionicstars

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Passats 15 minuts de partit, bionicstars es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Manfried Gach es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 22 (Gol por la derecha): Al minut 22, un xut de Jan Mollenkopf des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 143 Minuto 32 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de bionicstars eren letals, i Manfried Gach va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 3 entrant des de la dreta.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Raimonds Drēska de bionicstars l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 71 de partit.
  • 115 Minuto 86 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Mehran Kamari era molt més ràpid que el defensa Fèlix Bergadà. Al minut 86, el jugador de bionicstars va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Norman Chagnaud ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Nicolás Funes després de 34 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Marek Kołatka va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): bionicstars quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Jan Mollenkopf va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64 de partit, Nicolás Funes va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.