Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731180378

Amistoso (Int., RC) 731180378 Información oficial sobre el partido 731180378 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

Pinchos Alineación oficial del equipo 'Pinchos' en el partido 1 - 2 Ikke reklam! Alineación oficial del equipo 'Ikke reklam!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pinchos Alineación oficial del equipo 'Pinchos' en el partido 2 - 1 Ikke reklam! Alineación oficial del equipo 'Ikke reklam!' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,8 % 0,6 % 9,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pinchos

Goles Goles

  • 120 Minuto 78 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 78, indicava inequívocament que en Nuccio Gallitognotta va saber trobar la xarxa rival. Pinchos desfeia l'equilibri: 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Severino Pirolo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Ikke reklam!

Goles Goles

  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): IKKE van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 89, quan Ryan Bhatia va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 174 Minuto 98 (Gol de penalti): En Joakim Krausemüller va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 98. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Es duien 37 minuts de partit jugats quan Leidulf Sellevold va estar a punt de posar per davant a IKKE amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de 雄司 (Yuji) 西垣 (Nishigaki) va impedir un gol cantat.
  • 225 Minuto 38 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Joakim Krausemüller de IKKE va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 237 Minuto 79 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Yaşar Hacıyev no va ser aprofitada per en Ryan Bhatia que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 273 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Leidulf Sellevold va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de 雄司 (Yuji) 西垣 (Nishigaki), però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 96 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ryan Bhatia ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 99 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Joakim Krausemüller va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Philip Crantz de IKKE es va emportar una amonestació al minut 76 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 97 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Maksymilian Kosiba es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.