Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731180305

Amistoso (Int., RC) 731180305 Información oficial sobre el partido 731180305 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

BD-Boys United Barcelona CAT Alineación oficial del equipo 'BD-Boys United Barcelona CAT' en el partido 2 - 6 sutton sufferers Alineación oficial del equipo 'sutton sufferers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
BD-Boys United Barcelona CAT Alineación oficial del equipo 'BD-Boys United Barcelona CAT' en el partido 0 - 3 sutton sufferers Alineación oficial del equipo 'sutton sufferers' en el partido
Tiene suerte 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,9 % 0,1 % 97,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BD-Boys United Barcelona CAT

Goles Goles

  • 185 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 9 minuts, el tirador de faltes del BD-Barça va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Pablo Quijano, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 103 Minuto 67 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de BD-Barça per la dreta va donar com a resultat un gol de Miquel Rocaspana al minut 67 que reduïa la distància a 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 41 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Saverio Gavaldà va superar els defenses rivals per velocitat al minut 41 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 203 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Bedier Abd El Zaher i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a BD-Barça, però el xut de Ignacio de la Zarza va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): BD-Barça va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Juan Jesús Cánovas va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Bedier Abd El Zaher va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Phan Trung Hưng.

sutton sufferers

Goles Goles

  • 164 Minuto 16 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de sufferers al minut 16. Matteo Ianni va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): Amb 30 minuts jugats, Olivier Ducroux de sufferers va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Priit Veermäe va aprofitar un error defensiu al minut 31, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a sufferers.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Geir Buene va augmentar l'avantatge de sufferers a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 42 (Gol por la derecha): Al minut 42, un xut de Srećko Tabak des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 5 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Alessandro Faggio de sufferers va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 6 al minut 90. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Matteo Ianni, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Matteo Ianni va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 207 Minuto 77 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Serhii Krinitskiy de sufferers no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 91, Olivier Ducroux de sufferers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.